OPINII

Vladimir Putin a activat opțiunea nucleară. „Țarul” se dovedește „nebun”

După eșecul înregistrat în Ucraina, Vladimir Putin a cerut în această seară activarea opțiunii nucleare. Măsura a fost luată ca urmare a sancțiunilor propuse de lumea occidentală.

Rusia a ajuns să fie izolată la nivel internațional, inclusiv China opunându-se ferm unei invazii în Ucraina.

Activarea opțiunii nucleare nu înseamnă însă în mod automat o stare nouă de război. Practic tot personalul care lucrează în cadrul unor facilități nucleare militare trebuie să se prezinte la posturi și să fie la dispoziția unităților din care ei fac parte.

Cu toate acestea este posibil ca din partea lui Vladimir Putin să ne așteptăm la orice, mai ales că nici invazia Ucrainei nu părea a fi un lucru foarte probabil.

Liderul de la Kremlin este un bătrânel periculos desprins de realitatea zilelor de astăzi și care suferă de paranoia. Dacă cei din jur nu vor pune piciorul în prag și vor opri deciziile aberante luate este posibil să asistăm la noi decizii desprinse dintr-o altă epocă.

Vă reamintim că armata Federației Ruse a atacat Ucraina.

Daniel Neagu

Daniel Neagu a absolvit Facultatea de Jurnalism din Cluj-Napoca în 2010, și este un jurnalist talentat și dedicat în căutarea adevărului.