Thursday, June 17, 2021


Unionismul se va contura ca a treia forță politică din Basarabia după neomarxiști(PAS) și socialiști(PSRM) ???

În data de 11 iulie 2021 vor avea loc alegeri parlamentare în Republica Moldova. Acestea au fost declanșate anticipat după…

By admin , in ARTICOLE , at mai 1, 2021

În data de 11 iulie 2021 vor avea loc alegeri parlamentare în Republica Moldova. Acestea au fost declanșate anticipat după ce Maia Sandu și Igor Dodon au preferat să trimită Basarabia în instabilitate în loc să aplice ambii prevederile legale și constituționale.

Două forțe politice există la acest moment în bătălia electorală. Este vorba despre partidul neomarxist globalist PAS și cel pro-rus de esență socialist sovietică PSRM.

Există și o a treia forță ce pare să stea la moment în expectativă, este vorba despre Alianța pentru Unirea Românilor, partid politic ce la București a produs marea surpriză și care este pentru moment a treia forță politică a României. Acesta este un partid unionist ce a plecat de la Platforma Unionistă Acțiunea 2012 și care a declarat în nenumărate rânduri că va activa și în Republica Moldova.

Dincolo de Prut peste 40% dintre basarabeni se declară favorabili unirii cu România ca unică soluția la ocupația clanurilor mafiote organizate în partide politice. Practic cel mai mare bazin electoral din Basarabia nu este la moment reprezentat și el trebuie să se orienteze spre ceea ce piața politică îi oferă sau să se retragă din bătălia politică. Cel mai probabil că în următoarea perioadă vom vedea o coagulare a forțelor patriotice românești și în jurul unui singur proiect politic și acesta va domina scena politică în perioada următoare.

Cea mai mare teamă a socialiștilor și neomarxiștilor este legată de AUR. Acest partid politic domină rețelele de socializare și a demonstrat că poate să aducă la urne pe românii nemulțumiți de pe cele două maluri de Prut. De altfel 6 din cei 47 de parlamentari aleși pe listele AUR sunt și cetățeni ai Republicii Moldova. Acest lucru reflectă din start caracterul unionist și constituie o amenințare la adresa clanurilor mafiote organizate politic în Republica Moldova.

Nu există nici o șansă ca românii basarabeni să o ducă mai bine sub neomarxiștii de la PAS sau sub socialiștii din PSRM. Ambele părți reprezintă în esență două fețe diferite ale aceleași structuri mafiote care controlează aproape 4 milioane de români.

Victoria doar se proclamă, ea nu a existat niciodată la Chișinău pentru români.

Comments