Thursday, June 17, 2021


Tulpina asiatică, tulpina britanică, tulpina braziliană și ghiciți ce… Rafila anunță tulpina Românească

Tulpina asiatică, apoi tulpina britanică, apoi tulpina braziliană și … s-a rezolvat, Rafila, doctorul PSD Rafila, anunță deja și tulpina…

By admin , in OPINII , at martie 9, 2021 Etichete: , ,

Tulpina asiatică, apoi tulpina britanică, apoi tulpina braziliană și … s-a rezolvat, Rafila, doctorul PSD Rafila, anunță deja și tulpina românească, mioritică. Nu se putea să scape PSD o asemenea ocazie unică și să nu anunțe că de curând avem și o tulpină românească a noului virus.

Sigur că acest lucru nu se poate testa, nu se poate demonstra, dar nici nu se poate nega. Deci este bine, de la o gripă banală am trecut la epidemie, apoi la pandemie și acum la … ipocrizie. Cancerul, gripa, tuberculoza… toate bolile pe care le știați pe această lume au fost complet eradicate de… coronavirus.

Dacă am fi știut acest lucru atunci cu siguranță că am fi inventat un așa virus, care să semene cu un coronavirus.

Virusurile există, asta este clar, ne-au anunțat oamenii de știință din timp că sunt printre primele organisme care au populat pământul. Cică aceste virusuri nu sunt nici animele, dar nici neființe nu sunt. Sunt undeva pe la mijloc și se plimbă dintr-o celulă în alta căpușându-le tot așa cum fac partidele politice cu statul român.

Avem o pandemie care nu este nici măcar epidemie. Așa o spun cifrele, nu noi. Ratele de infectare sunt mai mari și par mai grave la televizor, adică în acea presă ce a luat peste 50 de milioane de euro de la guvernul României ca și mită pentru a spune minciuni.

Oamenii mor, acest lucru este cert. Ei mor și în accidente de mașină, mor și în accidente de muncă…

Comments