Thursday, June 17, 2021


Străinii sunt mai bine reprezentați politic în România: Austriecii au pe Iohannis, Ungaria are UDMR, Franța are USR-PLUS, Rusia are PSD

Situația politică din România este una catastrofală. Partidele din parlamentul țării nu mai reprezintă demult pe români, în fruntea statului…

By admin , in OPINII , at aprilie 9, 2021 Etichete:

Situația politică din România este una catastrofală. Partidele din parlamentul țării nu mai reprezintă demult pe români, în fruntea statului se află o camarilă antiromânească construită în jurul lui Klaus Iohannis.

Acesta ocupă vremelnic funcția publică de președinte nu pentru a-i apăra și reprezenta pe români ci pentru a construi un sistem politic și economic împotriva românilor. În acest sens și-a numit oamenii la vârful serviciilor române de informații și a celorlalte structuri de forță ale statului român.

Klaus Iohannis este și cel care a comandat Jandarmeriei Române să aplice amenzi românilor care au protestat pașnic.

Spălat de zecile de dosare penale pe care le avea pe rol, președintele Klaus Iohannis este președinte numai cu numele. El reprezintă de la Cotroceni cu mult mai bine interesele Austriei și ale Germaniei și nici nu se obosește să păstreze cel puțin o aparență. Aroganța și disprețul lui Klaus Iohannis față de poporul pe care trebuia să îl conducă este unul evident.

România și poporul român a rămas fără partide care să îi reprezinte. Rusia are în parlament PSD, Franța are USR-PLUS, românii au rămas cu un singur partid politic: Alianța pentru Unirea Românilor, o construcție politică la început de drum făcută de o mână de tineri idealiști. Este prea puțin față de ceea ce ar fi trebuit să existe în România.

Klaus Iohannis este pus în vârful României ca să se asigure că Austria își ia petrolul și pădurile de care dorește să dispună.

Comments