OPINII

ȘOC. 40 de organizații județene PNL vor lichidarea lui Cîțu. Locul luat de plagiatorul Ciucă

Situația tensionată în interiorul PNL, acolo unde 40 de organizații județene iau în considerare să solicite lichidarea lui Florin Cîțu.

Cele 40 de organizații județene ar dori ca la putere să vină plagiatorul Nicolae Ciucă. Acesta din urmă este nou în PNL, dar din vechiul PNL nu prea a mai rămas nimic după plecarea lui Ludovic Orban.

Florin Cîțu nu mai este dorit de organizațiile județene. Nicolae Ciucă a reușit să le convingă că el este mai bun, nu de alta, este atât de bun că are venituri lunare speciale încasate de la stat de aproape 10.000 de euro.

Dacă ai plagiat și ai pensie specială ești perfect să fii președinte la PNL

Nicolae Ciucă are doctorat, dar nu l-a scris el, nici măcar nu și l-a citit. Cine i-a făcut teza de doctorat nu s-a obosit prea tare, așa că a plagiat. Ce înseamnă plagiatul: să furi informații de la alții și să spui că sunt ale tale. Practic unii fură găini, alții fură avioane, unii fură informație.

Pe de altă parte Nicolae Ciucă are pensie specială dar și multe alte venituri de la stat. El este și parlamentar și premier și în acest sens are și alte venituri suplimentare. În total Nicolae Ciucă are venituri speciale de la stat, adică din banii românilor, de aproximativ 10.000 de euro pe lună.

Cine sapă groapa altuia cade singur în ea

Cine sapă groapa altuia cade singur în ea. Așa se face că Florin Cîțu va avea soarta lui Ludovic Orban, adică va fi dat afară chiar de premierul pe care l-a pus.

În PNL nu se mai face politică de mult timp, acolo totul este pe bani și pe interese.

Daniel Neagu

Daniel Neagu a absolvit Facultatea de Jurnalism din Cluj-Napoca în 2010, și este un jurnalist talentat și dedicat în căutarea adevărului.