ȘTIRI

Sală goală la discursul lui Iohannis din parlamentul european. A vorbit cu pereții

JENANT. Klaus Iohannis a vorbit cu pereții în Parlamentul European, într-o sală atât de goală încât ecoul propriilor cuvinte probabil că i-a ținut de companie.

Acest moment, mai mult decât o simplă gafă diplomatică, a fost o umilință publică, unde europarlamentarii au ales să ignore discursul președintelui României.

Klaus Iohannis, președintele României este disperat să ajungă într-o funcție europeană pentru a continua să facă turism pe banii oamenilor.

La Strasbourg, în loc să lupte pentru interesele României, Iohannis pare mai preocupat de negocierea unei funcții care să-i permită continuarea escapadelor costisitoare, finanțate din fonduri publice.

În timp ce Europa se zbate în crize multiple, de la economică la socială, Iohannis își negociază confortul personal, transformându-se dintr-un lider național într-un simbol al abuzului de putere și al iresponsabilității. Acest comportament nu doar că erodează încrederea în liderii politici, dar subminează și principiile de bază ale responsabilității și transparenței în administrația publică.

Daniel Neagu

Daniel Neagu a absolvit Facultatea de Jurnalism din Cluj-Napoca în 2010, și este un jurnalist talentat și dedicat în căutarea adevărului.