ȘTIRI

PSD și PNL iar au mințit poporul: podul de la Brăila nu e gata

PSD și PNL iar au mințit poporul prin intermediul presei cumpărate din banii de subvenții – în ciuda in inaugurării cu fast – ceremonie la care au participat președintele Klaus Iohannis, Nicolae Ciucă, Marcel Ciolacu, Mihai Tudose și Sorin Grindeanu, podul de la Brăila e departe de a fi deschis circulației. Se pare că drumurile adiacente nu sunt gata!

Avem pod, dar românii nu vor putea circula pe el noaptea. În plus, nici drumul de legătură principal de 10 km spre Jijila nu este finalizat şi nici legătura cu Centura Brăilei nu este completă. Ce au inaugurat, de fapt, Iohannis & co.?

Adrian Axinia, deputat AUR de Prahova, a explicat la Aleph News care este situația podului de la Brăila, inaugurat cu surle și trâmbițe de PSD și PNL:

„Acest pod nu este gata. Sunt numeroase drumuri adiacente care nu sunt conexate încă. Apropo de patriotismul economic al domnului Ciolacu, vreau să reamintesc că acest pod a fost întârziat foarte mult și de interesele mărunte ale acestui antreprenor – reprezentant PSD, fost ministru al Finanțelor Publice, Viorel Ștefan, că el a privatizase acest bac care făcea legătura între Brăila și Galați, care aducea câteva milioane pe an în buzunarul pesediștilor. Acest domn care a rămas fără obiectul acțiunii din cauză că s-au demarat lucrările, a ajuns membru la Curtea de Conturi Europeană din 2019. Deci, a fost totuși o rampă de lansare pentru pentru dumnealui”, a declarat Axinia.

El a adăugat că niciunul din politicienii prezenți nu are vreun merit în finalizarea parțială a acestui proiect. „Aș putea să adaug totuși că au fost niște costuri suplimentare despre care nimeni nu vorbește, niște zeci de milioane care s-au oprit suplimentar față de bugetul agreat la început”, a precizat deputatul.

Daniel Neagu

Daniel Neagu a absolvit Facultatea de Jurnalism din Cluj-Napoca în 2010, și este un jurnalist talentat și dedicat în căutarea adevărului.