ȘTIRI

PSD atacă PNL. Guvernul lui Johannis se prăbușește. Președintele va fi demis

PSD nu se înțelege defel cu PNL în ceea ce privește guvernarea și se pare că nu mai este mult până la despărțire.

TSD, adică tineretul social democrat, a început să publice materiale împotriva PNL și împotriva lui Florin Cîțu. Iată imaginea de mai jos:

În materialul video postat pe o rețea cunoscută de socializare Florin Cîtu este ironizat. Între parteneri nu se face așa ceva, nu prin ironii construiești încrederea.

PSD nu prea are cu cine se înțelege. PNL este într-o avarie gravă și nu pare să își mai revină.

Valul pe rețelele de socializare le este clar potrivnic, iar la acest moment un singur partid crește: cel care se ține de cuvânt-AUR.

Le place unora sau nu le place, AUR a reușit să urce mult în acest an. Este singurul partid din România care nu a cheltuit subvenția publică, a promis acest lucru și s-a ținut de cuvânt.

Iohannis a tot experimentat guverne, este clar că nu îi pasă. A adus la guvernare PSD cu un singur scop: ca AUR să nu obțină semnăturile necesare demiterii.

Astăzi PSD și PNL se atacă, nu este deloc liniște. În PSD se vorbește mult despre anticipate, partidul este tras în jos de PNL și politicele sale catastrofale.

Dacă se continuă în acest ritm sunt șanse majore ca AUR să depășească într-un an 50% din voturile ce se dau, lucru care sperie.

Iohannis dacă pierde acest guvern va fi cel mai probabil demis într-o acțiune comuncă a PNL, PSD și AUR, fiecare cu propriile interese și calcule electorale făcute.

Daniel Neagu

Daniel Neagu a absolvit Facultatea de Jurnalism din Cluj-Napoca în 2010, și este un jurnalist talentat și dedicat în căutarea adevărului.