ȘTIRI

Protest impresionant: peste 20.000 de români au căutat-o pe Gabriela Firea la sediul PSD. Aflați de ce și cum s-au ascuns

Protest impresionant: peste 20.000 de români au căutat-o pe Gabriela Firea la sediul PSD. Aflați de ce și cum s-au ascuns.

Gabriela Firea a dus în parlament o lege prin care copiii țării puteau fi luați de către statul român dacă familiile lor sunt sărace. Acest lucru a nemulțumit pe români care au ieșit într-un număr impresionant în stradă: peste 20.000 . Ei au răspuns apelului lansat de către opoziția reprezentată de către Alianța pentru Unirea Românilor și George Nicolae Simion.

Copiii au nevoie de o familie stabilă și de un mediu sigur și protector pentru a se dezvolta adecvat. În general, este considerat că cea mai bună modalitate de a oferi acest mediu este prin trăirea într-o familie naturală. Aceasta este o familie formată din părinți biologici sau adoptivi, care își iubesc copiii și își îndeplinesc responsabilitățile de a-i crește și de a-i îngriji.

De obicei, autoritățile intervin și iau măsuri de protecție a copilului doar atunci când este în pericol de a fi neglijat sau abuzat într-un mod grav în cadrul familiei. În astfel de cazuri, statul încearcă să găsească soluții care să protejeze copilul într-un mod adecvat, în timp ce încearcă să păstreze familia împreună sau să găsească alte modalități de a menține contactul copilului cu membrii familiei.

Este important să menținem familia împreună atunci când este posibil, deoarece copiii au nevoie de conexiunea emoțională și de sprijinul părinților și al familiei lor pentru a se dezvolta într-un mod sănătos și echilibrat. De asemenea, este important să se evite separarea copiilor de familia lor atunci când nu este necesar, deoarece acest lucru poate provoca probleme de atașament, anxietate și alte probleme psihologice care pot afecta negativ dezvoltarea ulterioară a copilului.

Pe 6 mai 2023 a avut loc în București un protest organizat de partidul AUR, la care au participat peste 20.000 de oameni din toată țara. Protestul a început în fața Palatului Parlamentului și a continuat prin mai multe zone ale orașului, inclusiv Piața Unirii, Piața Universității, Piața Romană și Piața Victoriei. Participanții au cerut o viață mai bună, mai puțină birocrație, respect față de cetățeni, protejarea fermierilor români, ajutor pentru transportatori și stoparea legilor care îi pot separa pe copii de familiile lor din cauza sărăciei.

Este remarcabil faptul că protestul a reușit să atragă atât de mulți oameni din întreaga țară și să îi mobilizeze să iasă în stradă pentru a-și exprima nemulțumirile față de situația actuală. De asemenea, acesta demonstrează faptul că există o nevoie puternică de schimbare în rândul populației române, care se manifestă prin participarea la astfel de proteste.

Totuși, este important să menționăm că, indiferent de partidul care organizează un astfel de protest, este important ca acesta să se desfășoare într-un mod pașnic și fără a afecta drepturile și libertățile altor persoane sau entități. Protestul poate fi un mijloc important de a-și face auzită vocea, dar schimbarea reală poate fi adusă doar prin acțiuni concrete și responsabile ale clasei politice și a cetățenilor.

Daniel Neagu

Daniel Neagu a absolvit Facultatea de Jurnalism din Cluj-Napoca în 2010, și este un jurnalist talentat și dedicat în căutarea adevărului.