ȘTIRI

N-au contribuit la ridicarea Podului de la Brăila, dar se înghesuie la tăierea panglicii

Politicienii oportuniști și fără valoare se grăbesc să participe la inaugurarea Podului de la Brăila, care s-a finalizat după o întârziere de doi ani și cheltuieli suplimentare de peste 6 milioane de euro. Acești cărători de mape, șoferi ai politicienilor de altădată și chelneri ai baronilor locali, în frunte cu dormeza de la Cotroceni, nu au niciun merit în realizarea podului. Trebuie să înțelegem că acest pod este construit cu banii românilor și nu cu banii lor.

Ei sunt doar niște neaveniți care încercă să profite electoral de pe urma taxelor plătite de poporul român. Acești indivizi nu au înțeles nimic din politică. Politica se face în beneficiul cetățeanului, nu în folosul cefelor late de la Cotroceni și Palatul Victoria.

Caricaturistul brăilean Costel Pătrășcan a luat o foarfecă și o panglică tricoloră și a mers la podul peste Dunăre ca să taie panglica.

„Podul este al românilor și nu al clasei politice care va încerca să și-l adjudece, eventual pe persoană fizică”, spune acesta.

„Gata! L-am inaugurat! Aici nu este vorba despre mine, un om care își plătește taxele, care votează sperând, care nu beneficiază de sinecuri și care, că și majoritatea oamenilor obișnuiți, este de multe ori umilit și sfidat de clasa politică… Aici este vorba de milioane de români cinstiți care au contribuit prin muncă și prin taxele lor la acest pod! PODUL ESTE AL ROMÂNILOR și nu al clasei politice care va încerca să și-l adjudece, eventual pe persoană fizică. PS: Acum pot veni politicienii să se bată cu cărămidă în piept, tăind zeci de metri de panglică”, a scris caricaturistul Costel Pătrășcan, pe pagina sa de Facebook.

Daniel Neagu

Daniel Neagu a absolvit Facultatea de Jurnalism din Cluj-Napoca în 2010, și este un jurnalist talentat și dedicat în căutarea adevărului.