ȘTIRI

Ministerul rus de externe amenință România și Polonia: avioane de luptă ucrainiene au intrat la voi, dacă sunt folosite vă considerăm parte în război

Ministerul rus de externe amenință România și Polonia: dacă permiteți ca aerodromurile voastre să fie utilizate pentru avioanele de luptă ucrainiene atunci vă vom considera parte a conflictului. Informațiile arată că mai multe avioane ucrainiene au intrat în spațiul aerian al României și Poloniei și au aterizat în cadrul unor baze NATO.

Ucraina are nevoie de ajutor, Ucraina este un stat agresat, Rusia este statul agresor.

Vladimir Putin este un președinte care nu mai pare să fie conectat la realitate, cei de lângă el ar trebui să oprească acest măcel.

De precizat că bazele militare din România sunt baze NATO. Orice atac asupra unei astfel de unități reprezintă un atac asupra unui stat NATO și atrage automat în conflict cea mai puternică alianță a lumii. Mai multe avioane de luptă au fost aduse în România de către aliați, precum și tehnică militară modernă. Toate au un singur scop: apărarea teritoriului național, căci nu se știe niciodată ce poate face nebunul.

România nu acționează de la sine putere, România respectă condițiile alianței.

Daniel Neagu

Daniel Neagu a absolvit Facultatea de Jurnalism din Cluj-Napoca în 2010, și este un jurnalist talentat și dedicat în căutarea adevărului.