ȘTIRI

Lovitură de Teatru în PSD: Ciolacu Out, Geoană In – Detalii Picante din Culise

Surse apropiate conducerii Partidului Social Democrat (PSD) au dezvăluit pentru redacția noastră planuri interne de a-l îndepărta pe Marcel Ciolacu de la conducerea partidului. Aceste surse, care au preferat să rămână anonime datorită sensibilității subiectului, sugerează că Mircea Geoană este văzut ca un potențial înlocuitor.

Conform informațiilor obținute, există o nemulțumire crescândă în rândul membrilor PSD față de deciziile și direcția adoptată de Ciolacu. „Sistemul îl va executa”, a afirmat una dintre surse, referindu-se la un posibil scenariu în care problemele juridice, inclusiv dosare penale, ar putea fi folosite pentru a-l convinge pe Ciolacu să se retragă.

Criticii interni ai lui Ciolacu subliniază o serie de erori grave comise de guvern, care au condus la proteste și nemulțumiri generalizate. Aceste acțiuni, spun sursele noastre, au fost premeditate pentru a submina poziția lui Ciolacu în partid. „Și-a ridicat votanții în cap și membrii de partid”, a declarat o sursă, sugerând că liderul PSD se confruntă cu o opoziție internă semnificativă.

Mai mult, se pare că unii consilieri ai lui Ciolacu i-ar fi oferit sfaturi care, în realitate, au servit scopului de a-l slăbi politic. Această strategie ar fi facilitat un scenariu de „execuție ușoară”, pregătind terenul pentru o schimbare de lider.

Mircea Geoană, pe de altă parte, este văzut de unii membri ai partidului ca o figură capabilă să aducă un suflu nou și să consolideze poziția PSD pe scena politică, mai ales că stă mai bine ca Ciolacu în sondajele pentru prezidențiale.

Este important de menționat că aceste informații provin din surse neoficiale și trebuie tratate cu prudență. PSD nu a oferit deocamdată un reacție oficială la aceste informații.

Sursa: 5news.ro

Daniel Neagu

Daniel Neagu a absolvit Facultatea de Jurnalism din Cluj-Napoca în 2010, și este un jurnalist talentat și dedicat în căutarea adevărului.