ȘTIRI

Ionuț Cristache: PNL contribuie la erodarea clasei de mijloc și își autodeclară falimentul politic

PNL, în pragul falimentului, după ce a susținut măsurile fiscale ale PSD-ului.

O declarație incendiară a fost făcută de Ionuț Cristache, care acuză partidul de distrugerea clasei de mijloc și de lipsa de înțelegere a economiei.

Într-un comentariu fără menajamente, Ionuț Cristache a afirmat că, într-o țară adevărată, cu cetățeni preocupați de viețile lor, PNL nu ar trebui să mai facă pragul electoral de 5% la viitoarele alegeri.

El a denunțat susținerea necondiționată a noilor măsuri fiscale ale PSD-ului, care a transformat PNL-ul într-un PSD mai mic și irelevant.

Cristache a criticat dur deciziile partidului, afirmând că este inadmisibil ca într-un partid atât de mare să nu existe o voce care să înțeleagă economia și mecanismele ei.

El a catalogat PNL-ul drept uzurpator de blazoane și de trecuturi glorioase, acuzându-i că participă cu bună-știință la decimarea clasei de mijloc.

Pe fondul acestor acuzații, PNL se confruntă cu un adevărat dezastru politic, iar Nicolae Ciucă, liderul partidului, este catalogat drept un „socialist flămând” care a dus la falimentul politic al partidului.

Daniel Neagu

Daniel Neagu a absolvit Facultatea de Jurnalism din Cluj-Napoca în 2010, și este un jurnalist talentat și dedicat în căutarea adevărului.