Thursday, June 17, 2021


Încercare disperată de discreditare a AUR din partea presei cumpărate cu 50 de milioane de euro

Încercare disperată de discreditare a partidului AUR de către presa cumpărată cu 50 de milioane de euro de către guvernul…

By admin , in ARTICOLE , at martie 27, 2021 Etichete:

Încercare disperată de discreditare a partidului AUR de către presa cumpărată cu 50 de milioane de euro de către guvernul PNL, susținut de către PSD și USR. Disperarea este că AUR deja se află la peste 20% și continuă să crească. Românii salută ascensiunea singurului partid ce a apărut în România din afara sistemului generat după 1989.

Cazul Maia Morgenstern, cu așa-zisele amenințări primite la adresa sa, reprezintă o situație care demonstrează tocmai acest lucru. Se pare că celebra actriță ar fi primit un email antisemit cică din partea unui membru al partidului AUR. Aceasta s-a grăbit ca să îl pună pe propria pagină de facebook și a fost preluat aproape instantaneu de toată presa cumpărată cu peste 50 de milioane de euro.

Nu dorim să considerăm că actrița ar fi premeditat o asemenea acțiune ci că doar a căzut în plasa celor care încearcă să facă jocurile pe la București. Încercarea de discreditare nu a reușit, în mediul online a crescut și mai mult adeziunea față de partidul AUR, internauții considerând că este doar o tentativă ieftină de discreditare a partidului.

Dar cu cât lovește mai tare presa cumpărată de către guvernul României, cu atât mai puternic devin partidul și se consolidează în opțiunea de vot a românilor.

AUR se află la acest moment la 20% în timp ce PNL și USR au pierdut procente importante.

Dacă ar avea loc alegeri anticipate cele două formațiuni politice ar duce lipsă de vreo 10%.

Cel mai mult a pierdut USR, ce a dovedit că dincolo de vorbe nu are specialiști cu care să conducă România.

Așa se face că experimentul USR se dovedește deja un eșec nu doar la nivel central ci și în spațiul public.

Comments