ȘTIRI

HAITA. Marcel Ciolacu a venit cu o declarație halucinantă: războiul este o oportunitate

În Ucraina mii de civili au fost răpuși de gloanțe sau de bombe. Zeci de localități ucrainiene au fost rase de pe fața pământului. Aproape 5 milioane de ucrainieni și-au părăsit deja țara, au fugit de moarte.

Armata rusă trage fără milă în civilii speriați de război.

Și ce să vezi: haita de la București, care a distrus România, a simțit mirosul banilor făcuți ușor: delapidarea Ucrainei, a banilor promiși de occidentali pentru refacerea țării.

Populația Ucrainei este mai mult decât dublă decât a României. Ucrainienii sunt capabili ca singuri să își refacă țara, nu au nevoie de PSD sau de PNL care nu au construit în România pe timp de pace.

Iată ce spune președintele PSD, Marcel Ciolacu:

Reconstrucția Ucrainei este o oportunitate pentru transformarea României într-un hub regional, furnizor de securitate și dezvoltare în proximitatea Mării Negre.

Trebuie să ne implicăm în reconstrucția Ucrainei – un proiect finanțat de Europa, SUA, Canada și alte mari state ale lumii, în care România să își asume cu determinare rolul de lider regional!

Când ucrainienii mor, hienele de la PSD și PNL au simțit gustul sângelui. Așa a fost și în 1989 când erau peste 1.000 de morți, dar ei făceau planuri să delapideze țara.

Marcel Ciolacu nu a făcut această declarație întâmplător. El a dat public un mesaj către haită: vine carnea.

Daniel Neagu

Daniel Neagu a absolvit Facultatea de Jurnalism din Cluj-Napoca în 2010, și este un jurnalist talentat și dedicat în căutarea adevărului.