ȘTIRI

George Simion despre Viktor Orban: cine este complice cu Vladimir Putin este complice cu un criminal. Să nu uităm pactul Ribbentrop-Molotov

Prezent la Antena 3, liderul AUR George Simion a declarat că Viktor Orban greșește atunci când îl susține pe Vladimir Putin:

„În război mor mii sau zeci de mii de cetățeni, civili nevinovați. Premierul Ungariei este în campanie electorală și acest lucru face foarte mult rău deoarece duce o politică publică de susținere a lui Vladimir Putin și blocând măsuri împotriva regimului oligarhic de la Kremlin.

Să nu uităm că istoria se repetă, să nu uităm pactul Ribbentrop-Molotov prin care părți ale României au fost anexate de către URSS. Noi știm ce înseamnă înțelegerile dintre marile puteri.

Frații din Basarabia ar trebui să opteze pentru Unirea cu România, sub scutul NATO și al Uniunii Europe” a declarat liderul opoziției.

Daniel Neagu

Daniel Neagu a absolvit Facultatea de Jurnalism din Cluj-Napoca în 2010, și este un jurnalist talentat și dedicat în căutarea adevărului.