ȘTIRI

George Simion (AUR): Ciolacu, oprește-te! Omori firmele românești. Vei trimite românii la muncă în Germania

Într-un scurt mesaj video George Simion i-a cerut premierului Marcel Ciolacu să renunțe la măsurile anunțate, care nu vor avea alt impact decât de a falimenta firmele românești. Românii vor fi nevoiți să plece la muncă în Germania, țară care are nevoie de forță de muncă ieftină.

„Ciolacu, oprește-te! O să termini mai mult de o pătrime din firmele românești. Mai mult de un sfert o să se închidă din septembrie încolo. Zice că impozitezi multinaționalele cu un 1%. Unde este modificarea legislativă?

Omori microîntreprinderile, omori IMM-urile, omori firmele românești. Nu era suficient ce vrei să faci în construcții? Termini construcțiile, termini pe cei care mai lucrau legal în agricultură, acum ai coborât pragul la microîntreprinderi. Faci o varză totală cu TVA-ul. Nu da ordonanța asta pentru că pui pe butuci afacerile românești.

Fraților, nebunii ăștia vor să dea joi ordonanța care termină firmele românești în loc să ia propunerea noastră – salariul minim brut 5.000 de lei cu taxare de 1.100 de lei”, a declarat liderul AUR.

Daniel Neagu

Daniel Neagu a absolvit Facultatea de Jurnalism din Cluj-Napoca în 2010, și este un jurnalist talentat și dedicat în căutarea adevărului.