ȘTIRI

Firea se pregătește să dea bani altor Godei: 50 de milioane de euro din PNRR pentru realizarea unor centre de zi pentru copii

Cu doar câteva zile înainte izbucnirii scandalului privind lagărele din Ilfov, Gabriela Firea, ministru al Familiei, anunța că a închis apelul pentru realizarea rețelei celor 150 de centre de zi pentru copiii din familiile sărace și din comunitățile vulnerabile cu bani din PNRR.

Valoarea investiției se ridică la 50 de milioane de euro. Întrebarea care stă pe buzele tuturor este: cine se va folosi de acești bani? Ce Godei va administra această rețea de centre? și în ce lagăre vrea PSD să bage copiii românilor pentru a preveni, chipurile, prevenirea separării lor de familie?

Potrivit unei postări publicate pe pagina de Facebook a Ministerului Familiei, aceste centre sunt esențiale pentru prevenirea separării copilului de familie. La sfârșitul anului trecut, 32% dintre copiii care erau în grija statului au intrat în sistem din cauza sărăciei.

Daniel Neagu

Daniel Neagu a absolvit Facultatea de Jurnalism din Cluj-Napoca în 2010, și este un jurnalist talentat și dedicat în căutarea adevărului.