Thursday, June 17, 2021


Fake News marca Adevărul.RO: nici un lider AUR nu este proxenet sau face prostituție

Decăderea presei din Românie, fie ea scrisă, audio sau video, atinge astăzi cote greu de presupus. Înainte manipulările erau mai…

By admin , in ARTICOLE OPINII , at martie 7, 2021

Decăderea presei din Românie, fie ea scrisă, audio sau video, atinge astăzi cote greu de presupus.

Înainte manipulările erau mai finuțe, orientarea sau dezorientarea politică mai atent aleasă, informația mai conținea un pic de adevăr.

În aceste zile adevărul.ro, alepnews.ro și ziarulfinanciar.ro au lansat o știre conform căreia nu știu ce lider AUR ar fi fost arestat pentru prostituție.

Discreditarea nu se face însă la adresa noului partid politic ci este un fenomen ce afectează jurnaliștii de bună credință care scriu la aceste publicații, așa falimentare cum sunt ele la acest moment.

Nici un lider AUR nu este acuzat de proxenetism sau de prostituție. Persoana la care se face trimitere nu are nici o legătură cu partidul AUR, nu doar că nu este lider, președinte, vicepreședinte, dar nu este nici măcar un simplu membru.

„Doamna în cauză nu are nici o funcție în AUR, nu este lider AUR, nu este nici măcar membru al partidului AUR. Nu oricine completează formularul online devine automat membru al partidului. Sunt câteva etape care trebuiesc parcurse și cel care a făcut solicitarea online va fi informat dacă solicitarea lui a fost admisă sau nu” a declarat pentru ProPublica.RO Adrian Axinia, deputat în parlamentul României din partea Alianței pentru Unirea Românilor.

Adevărul.RO și alte vreo 20 de site-uri afiliate reprezintă o publicație ce nu reușește să adune suficienți bani pentru plasa salariilor angajaților, iar asigurarea finanțării se face datorită acționariatului ce este străin. Acum cine și de ce aruncă cu banii în presa murdară din România, puteți și singuri presupune.

Comments