Thursday, June 17, 2021


Cîți oameni au fost în stradă: zeci de mii sau zeci, așa cum scrie presa celor 50 de milioane de euro?

Presa din România face jocul guvernului României la schimb cu cele 50 de milioane de euro acordate mită sub forma…

By admin , in ARTICOLE , at aprilie 4, 2021

Presa din România face jocul guvernului României la schimb cu cele 50 de milioane de euro acordate mită sub forma unei subvenții. Adică a luat guvernul banii de la spitale, cu care se puteau cumpăra vreo 10 milioane de doze de vaccin și i-au oferit presei din România. În acest fel USR și PNL au putut să își subordoneze presa și aceasta latră așa cum i se dictează.

Realitatea TV sau Adevărul.RO, precum și B1TV și alte posturi de televiziune au primit acești bani. Ele nu mai spun adevărul, mint tot timpul și induc panica în români.

Sperăm că nu își imaginează cineva că cele 50 de milioane de euro nu au produs efecte și că presa mai este liberă. Mai există și portaluri online care nu s-au abonat la acești bani, cum sunt cei de la g4media.ro și felicitări lor că au ales să facă acest lucru.

România este cuprinsă de proteste, sute de mii de români au ieșit în stradă, milioane îi susțin. Procentul celor care sunt de acord cu măsurile impuse de pandemie este foarte scăzut, boala are mersul ei , fără nici o legătură cu restricțiile.

Sunt țări care au închis totul, sunt state care au lăsat totul la liber, așa cum este Serbia. Nu o să vă vină să credeți dar situația este similară, nu există diferențe majore în ceea ce privește modul în care pandemia a evoluat.

Au început să sperie lumea, prezintă imagini cu oameni intubați, dar și noi știm că în spitale sunt oameni care suferă și spitalele erau pline și înainte de pandemie și nimeni nu dădea imagini cu ei. Unde sunt bolnavii de cancer, unde sunt românii bolnavi de diabet pentru că mâncarea noastră este plină de zahăr și de lucruri nocive?

Comments