POLITICĂ

Ciolacu (PSD) crește taxele în construcții, AUR se opune categoric: au pus gând rău firmelor românești

Într-o decizie care a stârnit un val de nemulțumiri și proteste, liderul Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, a anunțat intenția de a majora taxele în sectorul construcțiilor. Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) s-a opus categoric acestei măsuri, acuzând PSD că „au pus gând rău firmelor românești”.

Această creștere a taxelor este un atentat direct la adresa firmelor românești. Suntem consternați de lipsa de considerație pentru o industrie care contribuie atât de mult la economia națională.

PSD argumentează că majorarea taxelor este necesară pentru a compensa bugetul național, însă AUR subliniază că acest lucru va avea un efect devastator asupra firmelor de construcții locale. O astfel de măsură ar putea duce la închiderea unor companii și la pierderea a mii de locuri de muncă.

„Ciolacu și PSD au pus gând rău firmelor românești. În loc să le sprijine în aceste vremuri dificile, aleg să le îngreuneze și mai mult sarcina, punându-le supraviețuirea în pericol”, a declarat secretarul general al AUR Silviu-Titus Păunescu.

Daniel Neagu

Daniel Neagu a absolvit Facultatea de Jurnalism din Cluj-Napoca în 2010, și este un jurnalist talentat și dedicat în căutarea adevărului.