Thursday, June 17, 2021


Cum a decăzut jurnalismul în România: Mălin Bot caută prin gunoaie

Nu prea mai rămân multe de zis și tocmai de aceea apariția paginii ProPrublica.RO era atât de necesară: jurnaliștii români…

By admin , in ARTICOLE OPINII , at februarie 20, 2021 Etichete:

Nu prea mai rămân multe de zis și tocmai de aceea apariția paginii ProPrublica.RO era atât de necesară: jurnaliștii români s-au coborât la cel mai de jos nivel.

Nu se mai face presă cu adevărat, nu se mai caută adevărul. Pentru unii a devenit o misiune să denigreze fără să aibă dovezi și încercând să manipuleze pe români.

Mălin Bot și-a făcut o misiune în a-l discredita pe George Simion și partidul AUR, în ciuda faptului că aceștia nu au guvernat nici o singură zi în ultimii 31 de ani.

Nu știm dacă Mălin Bot face acest lucru ca pe o misiune proprie sau ea este una făcută la comandă. A doua variantă pare să fie mai probabilă, nu putem presupune că Mălin Bot este pur și simplu gelos pe succesul tânărului George Simion.

În aceste zile jurnalistul a fost surprins în timp ce căuta prin gunoaie la unul din sediile AUR, mai degrabă nu sediu ci sediu social. Puțini români cunosc faptul că partidul AUR este singurul partid din România al cărui sediu din acte nu se află în București ci într-o comună: Tunari. Nimic rău în acest lucru, am putea spune chiar că este un lucru bun.

Mălin Bot încearcă discreditarea liderului AUR dar produce efectul chiar invers din moment ce partidul se duce spre 20%.

Dar să ajungi să cauți prin tomberoarenele de gunoi și să faci mizerie prin curtea oamenilor nu este un lucru bun. Numai oamenii răi fac acest lucru.

Comments