ȘTIRI

Caravana AUR a pornit. Iată cum a fost posibil

AUR pune în practică promisiunea făcută în timpul campaniei electorale și trece de la vorbe la fapte. Din moment ce legea nu permite partidelor politice să construiască spitale folosind banii din subvențiile publice, AUR a ales o altă soluție. Partidul lui George Simion a achiziționat trei tiruri, care au fost dotate cu echipament medical de către asociația Medici pentru Satele Țării, fondată la inițiativa dr. Sorin Titus Muncaciu, deputat AUR. Aceste tiruri vor fi transformate în spitale mobile și vor străbate întreaga țară, oferind servicii medicale gratuite.

George Simion a precizat că această caravana medicală a AUR are „deja medici interniști, medici de familie, medici oftalmologi” . Acesta a spus că așteaptă ca și cabinetul stomatologic să fie autorizat de autorități pentru a funcționa.

AUR a găsit astfel soluția pentru pentru a oferi populației defavorizate de la sate acces la servicii medicale – oftalmologie, stomatologie, imagistică, ecografie, un cabinet de medicină internă şi un minimal laborator de analize. Reprezentanții partidului a afirmat că această caravană este subvenţionată exclusiv din donaţiile membrilor şi simpatizanţilor AUR.Daniel Neagu

Daniel Neagu a absolvit Facultatea de Jurnalism din Cluj-Napoca în 2010, și este un jurnalist talentat și dedicat în căutarea adevărului.