ȘTIRI

Ca în Rusia. Guvernul dorește un minister al propagandei controlat de ONG-urile globaliste

Guvernul României, la presiunea PNL și USR, dorește o legislație care să ducă la un minister al propagandei, așa cum era în Germania nazistă și cum este în Rusia lui Putin.

Acest minister ar urma să fie controlat de ONG-urile globaliste finanțate din afara țării și care ar urma să îi învețe pe români ce este corect și ce nu este corect. Aceste ONG-uri sunt apropiate partidului neomarxist USR , multe din ele blocând proiecte importante din România precum construcția hidrocentralelor de pe râul Jiu.

Dacă guvernul dă jumătate de miliard de euro pentru 32 de avioane vechi de 40 de ani atunci ministerul spune că este bine și cine se opune va fi închis.

Dacă ministerul României se împrumută cu dobânzi date de cămătari atunci cine e de acord spune adevărul, cine se opune spune minciuni și este omul Moscovei.

Cam aceasta va fi linia directoare: dacă Florin Cîțu spune că o ducem bine atunci este suficient, nu trebuie să fie și realitatea așa. Dacă Florin Cîțu spune că prețul la benzină este mic va trebui să acceptăm acest lucru.

Guvernul a dat în ultimii 2 ani peste 50 de milioane de euro presei din România pentru a putea ascunde abuzurile din perioada de pandemie. Peste 90% din sistemul media din România a beneficiat de acești bani, la care se adaugă milioane de euro din subvenția acordată partidelor politice. Mai există 10% din presă liberă, ea va trebui închisă.

Daniel Neagu

Daniel Neagu a absolvit Facultatea de Jurnalism din Cluj-Napoca în 2010, și este un jurnalist talentat și dedicat în căutarea adevărului.