ȘTIRI

AUR dă ultimatum premierului Ciolacu: Să se termine cu majorările de taxe și dezastrul economic

Premierul României a fost somat astăzi de liderii partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) cu privire la creșterea continuă a taxelor și a „distrugerii economiei”. Reprezentanții AUR cer o schimbare de direcție urgentă în politica fiscală a guvernului.

Liderii AUR au acuzat guvernul că aplică măsuri care frânează creșterea economică și pun presiune pe cetățeni și companii. „Vedem o creștere continuă a taxelor și impozitelor, în loc de reforme structurale care să susțină dezvoltarea și competitivitatea economiei românești”, a declarat George Simion, co-președintele partidului.

AUR a prezentat, de asemenea, un set de propuneri pentru a încuraja creșterea economică și a redresa situația fiscală actuală. Acestea includ, printre altele, reducerea TVA, introducerea unor măsuri pentru stimularea investițiilor și facilitarea accesului la finanțare pentru întreprinderile mici și mijlocii.

„Solicităm premierului să ia în considerare aceste propuneri, să oprească această creștere nesustenabilă a taxelor și să încerce să rezolve problemele economiei, nu să le agraveze”, a adăugat Marius Lulea, prim vice-președinte al AUR.

Criticile venite din partea AUR subliniază tensiunile în creștere între guvern și opoziție cu privire la direcția economiei românești

Daniel Neagu

Daniel Neagu a absolvit Facultatea de Jurnalism din Cluj-Napoca în 2010, și este un jurnalist talentat și dedicat în căutarea adevărului.