POLITICĂ

AUR a prezentat programul de guvernare în Prahova și solicită implicarea românilor în reconstrucția țării

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a organizat o prezentare a programului său de guvernare într-un eveniment desfășurat la Ploiești, pe 6 iunie. Obiectivul principal al acestei acțiuni a fost nu doar de a aduce în atenția publicului propunerile AUR, ci și de a obține feedback-ul direct al românilor și de a îmbunătăți documentul intitulat „Reconstruim România: Programul de Guvernare AUR în 15 puncte”.

România se confruntă în prezent cu un moment delicat al istoriei sale, unde cetățenii au pierdut speranța și încrederea în guvernanții anteriori, care nu au reușit să aducă îmbunătățiri semnificative în viața oamenilor. În acest context, AUR propune planul „Reconstrucția României” pentru a realiza schimbări reale și a restabili încrederea românilor în sfera politică. AUR consideră că partidele tradiționale nu au reușit să aducă aceste schimbări și este necesară o abordare nouă.

George Simion, președintele AUR și deputat, a subliniat importanța majoră a partidului în actualul context politic, evidențiind faptul că AUR reprezintă soluția corectă pentru guvernarea României după 33 de ani de dezamăgiri și probleme. El a evidențiat corupția și gestionarea defectuoasă a resurselor naturale ca fiind caracteristice acestei perioade. Simion a reiterat angajamentul AUR de a aduce schimbări semnificative, inclusiv prin reducerea taxelor pe muncă și majorarea salariului minim.

Daniel Neagu

Daniel Neagu a absolvit Facultatea de Jurnalism din Cluj-Napoca în 2010, și este un jurnalist talentat și dedicat în căutarea adevărului.